PIENTERE POTEN 

Is een unieke ervaring met als doel de communicatie en het begrip tussen jou en je hond te verdiepen, waardoor je nog meer inzicht krijgt in de verbinding tussen mens en hond.

Waar Grietje je helpt door middel van coaching, training, haar jarenlange ervaring met honden en met een unieke kijk op wat verbinding nu tot stand brengt, ga ik samen met jou kijken naar hetzelfde, maar meer vanuit het standpunt van je hond.

We doen dit door middel van een kleine serie aan leuke testjes die gestoeld zijn op wetenschappelijk, antropologisch onderzoek.

Je gaat met je hond een route volgen die voor ieder individueel begeleider-hond koppel anders kan uitpakken. Onderweg help ik je inzichten op te doen die vervolgens je verder testpad bepalen. Hierdoor is de Pientere Poten reis voor jou en je hond uniek. Hij kan bijvoorbeeld met een eventuele tweede hond totaal anders uitpakken dan met een eerste hond.

Hierdoor leer je niet alleen je hond beter leren kennen, maar ontstaat er ook een sterker wederzijds begrip, waardoor je relatie met je hond verbetert. je kunt samen tot oplossingen komen waar je voorheen wellicht niet aan had gedacht.

Aan het eind krijg je een certificaat mee alsmede praktische tips die jou kunnen ondersteunen in het vervolgen van je weg met viervoetige vriend.

 

Vanaf 1 april 2021
Voor wie:

Voor honden vanaf 1 jaar.
Voor begeleiders die hun hond beter willen leren kennen.
Voor begeleiders die willen groeien in hun trainingsmethoden.

Hoe lang: De test zal twee uur duren met een korte pauze.

Hoe: Eėn op eėn, dus eėn hond-begeleider koppel per afspraak.

Wanneer: Op afspraak

Waar: Binnenlocatie Behave dogtraining.

Kosten: introductieprijs 25 Euro.
De testen worden aangeboden door Behave Dog Training.

Door wie: Sandra Schenkhuysen. Ik ben gecertificeerd in de cognitieve wetenschappen, gediplomeerd biologe en instructeur bij Behave.

Inschrijven: stuur een berichtje naar Sandra@behavetraining.nl.