Dog Dance Fun dag!

posted in: Evenementen, Wedstrijden | 0

Het is weer zover. Op 17 augustus organiseert Behave Dog Training wederom een dog dance fun dag. Wat is er zoal te doen:

Dog dance fun wedstrijd. Iedere deelnemer krijgt 10 minuten tot een kwartier tijd in de ring om zijn routine te lopen. Je kunt dus ruim de tijd nemen voor jezelf en voor je hondje. De muziek overnieuw starten is ook geen probleem. Een laagdrempelige manier om kennis te maken met deze leuke sport of om ringervaring op te doen.

Dog dance skills level testen. Heb je geoefend voor de level test(en) dan kun je op deze dag samen met je hond gaan voor dat certificaat. Ook een goede manier om in een ontspannen sfeer ringervaring op te doen.

Verder zullen er nog twee activiteiten zijn waar je vrijwillig aan kunt deelnemen, waaronder een stoelendans voor de hond. De laatste activiteit is nog even een verassing.

We sluiten de dag traditiegetrouw af met de lekkerste barbecue van Friesland geregeld door Fly ‘em High.

De fun dag vindt plaats op het veld van Fly ‘em High vanaf 10.00 uur.
Dominee Visscherwei 64, 9233 LD Boelenslaan.

Kosten:
Dogdance wedstrijd: 17.50 per routine.
Dogdance skills level testen: 17.50 per test.
Barbecue: volgt.

Opgeven kan via contact@behavetraining.nl onder vermelding van je naam, de naam van de hond en het gedeelte (wedstrijd of level test) waaraan je wenst deel te nemen. Vermeld bij de level test het level dat je wenst te doen.

We gaan er een gezellige dag van maken. Tot ziens op 17 augustus!