LEZINGEN

  • 28 Maart Lezing Hondentaal vertaald

Door: gediplomeerd hondengedragstherapeut Chanti Hazeleger
Is een hond met een kwispelende staart blij? Is een agressieve hond boos? Voelen honden zich schuldig? Waarom steekt een hond zijn tong uit?Op al deze vragen krijg je antwoord bij de lezing ‘hondentaal vertaald’. Er zal uitgebreide informatie worden gegeven over emoties bij honden en hoe je deze kunt herkennen. Je zult na de lezing zelfs de meest subtiele signalen opmerken. Hierdoor ga je jouw hond beter begrijpen en kun je hem beter begeleiden.

Deze lezing wordt voor het eerst gegeven bij Behave en de introductieprijs is slechts 17.50 euro inclusief koffie en thee. De lezing vindt plaats op zaterdagavond 28 maart om 19.30 uur. Stuur een mail naar chanti@behavetraining.nl of geef je naam door aan Chanti, Sandra of Grietje om je aan te melden.


WORKSHOPS

  • 18 Februari is een workshop voor jachthonden gepland.

De workshop wordt gegeven door Gwen Pieters
Van 10.30 tot 16.30 met van 13.15 tot 14.00 pauze
Inclusief koffie thee en wat lekkers, exclusief lunch. Kosten zijn € 65, beperkt aantal deelnemers.
Inhoud zal zijn: Volgwerk, steadiness, netjes afgeven apport met behulp van platform/ handtouch en aanleer dirigeer met behulp van targets. Er kan rekening worden gehouden met specifieke wensen van de deelnemers.
Kosten voor deelname met hond zijn € 65 aanmelden of meer info kan via contact@behavetraining.nl

  • 6 juni workshop Hooper levels

De workshop wordt gegeven door Hooper goeroe Mandy van Laar

Mandy is na het volgen van mijn Workshop over Dog Dance Vaardigeheids levels geïnspireerd geraakt en besloot voor de Hooper sport ook een level test te maken om zo meer baasjes en honden te kunnen bereiken en doelen haalbaar te maken zodat het plezier in de sport weer voorop staat en doelen helder zijn.
De workshop start om 9.30 tot 11.30 pauze vervolg om 12.30 tot 14.30
Kosten deelname inclusief hond zijn € 50 exclusief lunch. aanmelden via contact@behavetraining.nl


OVERIG

  • PIENTERE POTEN vanaf 1 maart 2020


Vorig jaar heb ik (Sandra) mijn opleiding afgerond in cognitieve wetenschappen bij honden. In het kort komt deze tak van wetenschap er op neer dat we gaan kijken naar wat honden nu eigenlijk wel en niet snappen. We praten dan over ruimtelijk inzicht, gevolgtrekking en kennis van natuurkundewetten zoals connectie en zwaartekracht. Hoe gaat je hond hier mee om en wat voor oplossingen draagt hij aan om alledaagse problemen het hoofd te bieden?

Om bovenstaande in kaart te brengen en je hond beter te leren kennen heb ik op wetenschap gebaseerde testen ontwikkeld die inzicht geven in de intelligentie van je hond. Hierdoor leer je niet alleen je hond nog beter kennen, maar zal ook je relatie met je hond verbeteren doordat je samen tot oplossingen kunt komen die beter in het straatje van je hond passen dan je tot nu toe had gedacht. Deze test is een ideale aanvulling op de lezing hondentaal gegeven door Chanti Hazeleger.

Voor wie:
Voor honden vanaf 1 jaar.
Voor begeleiders die hun hond nog beter willen leren kennen.
Voor begeleiders die willen groeien in hun trainingsmethoden.
Hoe lang: De eerste test zal een uur duren met een korte pauze. Een hond per uur.
Wanneer: Vanaf 1 maart 2020. Inschrijving kan per direct. Afspraken volgen in overleg op bepaalde vaste tijdstippen.
Waar: Binnenlocatie Behave dogtraining.
Kosten: 20 Euro per test.
Door wie: Sandra Schenkhuysen. Ik ben gecertificeerd in de cognitieve wetenschappen, gediplomeerd biologe en instructeur bij Behave.
Meer informatie of inschrijven kan via Sandra@behavetraining.nl.
Of geef je contactgegevens door bij Grietje of Chanti.